0 Opinia(e)

FRUPP Jabłko - baton liofilizowany 9g

FRUPP Jabłko - baton liofilizowany 9g

Baton FRUPP Jabłko - BEZ dodatku CUKRU!

Baton jabłkowy zawiera aż 28% błonnika.

Bez dodatku tłuszczu i soli!

1 baton = 41 g owoców

Wartość energetyczna jednej porcji (1 batonu) to zaledwie 30 kcal!

Pyszna i zdrowa przekąska - alternatywa dla wysokokalorycznych słodyczy i słonych przekąsek.

Produkt bezglutenowy (PL-064-084)

Producent: Frupp Celiko

Informacje kontaktowe

Adres: ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań​

Telefon: +48 61 87 12 700​

3 Przedmioty
Śpiesz się! Tylko 3 pozostały w magazynie
4,99 zł
Brutto wysyłka 2 - 5 dni roboczych
Ostatnie sztuki w magazynie

Bezpieczna płatność
Guarantee Safe Checkout

FRUPP Jabłko - baton liofilizowany 9g

Baton FRUPP Jabłko - BEZ dodatku CUKRU!

Baton jabłkowy zawiera aż 28% błonnika.

BEZ dodatku CUKRU!

Bez dodatku tłuszczu i soli!

1 baton = 41 g owoców

Wartość energetyczna jednej porcji (1 batonu) to zaledwie 30 kcal!

Pyszna i zdrowa przekąska - alternatywa dla wysokokalorycznych słodyczy i słonych przekąsek.

Produkt bezglutenowy (PL-064-084)

 

Jabłka to owoce, które zawierają wiele witamin i minerałów, a wśród nich m.in.: witaminy C, E, K, witaminy z grupy B (kwas foliowy, tiamina, niacyna i ryboflawina), potas, polifenole, pektyny.

Dzięki czemu:

wzmacniają mięśnie, serce, układ nerwowy,

działają przeciwmiażdżycowo,

działają regulująco na przemianę materii,

ułatwiają przyswajania wapnia przez organizm.

 

Liofilizowany baton jabłkowy. Produkt bezglutenowy.

Składniki: jabłka (30 %), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

Produkt może zawierać alergen: dwutlenek siarki.

Produkt szczelnie zamknięty przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Spożyć bezpośrednio po otwarciu.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna – 1423 kJ/ 338 kcal; tłuszcz – 0,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g; węglowodany – 69 g, w tym cukry – 51 g; błonnik – 28 g; białko – 0,7 g; sól* – 0,02 g.

* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.

1 baton (9 g) stanowi 1 porcję. 1 baton to 30 kcal.

Zawiera naturalnie występujące cukry.

Producent

Marka FRUPP

Jednym z flagowych produktów Celiko jest marka FRUPP, oferująca liofilizowane batony owocowe oraz przekąski. Proces liofilizacji pozwala na zachowanie naturalnego smaku, aromatu i wartości odżywczych owoców. Produkty FRUPP są bezglutenowe, bez dodatku cukru, soli i tłuszczu, a także bogate w błonnik i antyoksydanty .​

Informacje kontaktowe

Adres: ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań​

Poland Tastes Good

Telefon: +48 61 87 12 700​

3 Przedmioty

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

FRUPP Jabłko - baton liofilizowany 9g

FRUPP Jabłko - baton liofilizowany 9g

Baton FRUPP Jabłko - BEZ dodatku CUKRU!

Baton jabłkowy zawiera aż 28% błonnika.

Bez dodatku tłuszczu i soli!

1 baton = 41 g owoców

Wartość energetyczna jednej porcji (1 batonu) to zaledwie 30 kcal!

Pyszna i zdrowa przekąska - alternatywa dla wysokokalorycznych słodyczy i słonych przekąsek.

Produkt bezglutenowy (PL-064-084)

Producent: Frupp Celiko

Informacje kontaktowe

Adres: ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań​

Telefon: +48 61 87 12 700​

Napisz swoją opinię